Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Now what?

Ωραία... κατάφερα να βάλω το "πρέπει" πάνω από το "θέλω". Ζορίστηκα -παραδόξως όχι πολύ- αλλά τα κατάφερα. Έχω σταθεί στο ύψος μου και έχω φανεί υπεράνω (είμαι/ το παίζω, δεν έχει σημασία. Αυτό που φαίνεται προς τα έξω μετράει :Ρ). Όχι υστερίες, όχι βιαστικές κινήσεις... Απλά περιμένω μια συγκεκριμένη κίνηση, κάτι που ίσως να μην έρθει ποτέ (που παρεπιπτόντως, είναι και το πιθανότερο σενάριο). Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου πως "οκ μωρέ, τι είχαμε, τι χάσαμε", "σιγά τα ωά", "μπλα-μπλα-μπλα", "μπλα-μπλα-μπλα". Ξέρω πολύ καλά πως δεν αξίζει καν τον κόπο και τη φαιά ουσία που καταναλώνω και πως στο μέλλον θα με μουτζώνω αφειδώς κάθε φορά που θα το σκέφτομαι. Παρόλα αυτά ασχολούμαι, προφανώς χωρίς να εκτίθεμαι εκεί που δεν πρέπει. Έχω δει κάποια ψήγματα αντίδρασης από την αντίπαλη "όχθη" και τα έχω υπεραναλύσει (κλασσική Λόλα). Περιττό να πω πως δεν κατέληξα σε συγκεκριμένο συμπέρασμα (κλασσική Λόλα, επίσης).
Θαυμάσια...

Με λίγα λόγια, έχω φάει τα κομμάτια μου. (Αστακούλη, είχες δίκιο τελικά! :Ρ) Πραγματικά, δεν ξέρω ποιο από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη έχει φάει περισσότερο τα κομμάτια του. 
Νταξ, προς τα έξω έχω βγει η σούπερ ουάου γκόμενα που έχει επίπεδο, είναι κυρία και υπεράνω, βάζει την αξιοπρέπειά της πάνω από όλα κτλ κτλ. 
Πες μου όμως, πραγματικά τώρα, έχει σημασία όλο αυτό, ενώ εγώ τρώγομαι?

Δεν μετανιώνω που δεν αντέδρασα σπασμωδικά, που μου επιβλήθηκα, που φέρθηκα συγκροτημένα και συγκρατημένα. Όχι, σε καμία περίπτωση. Ξέρω πως υπέρ μου θα είναι αυτό μακροπρόθεσμα.
Αλλά καταπιέζομαι ρε γαμώτο και είμαι να σκάσω! Από την άλλη όμως, δεν θέλω και να κάνω πίσω, γιατί για πρώτη φορά έβαλα τον εγωισμό μου και μένα πάνω από όλα.

Α ρε Λόλα... Γαμώ το κεφάλι σου, γαμώ τα μυαλά σου, γαμώ τις επιλογές σου, γαμώ, γαμώ, γαμώ...!
Ουφ!

9 προσπάθειες διάσωσης:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Κάνε και μια ανατροπή κοριτσάκι μου ..έτσι για να έχεις να τη θυμάσαι!

Καλημέρα!

Λόλα είπε...

@Γιαγια Αντιγονη
Παλι εγω? Επισης, αυτη τη φορα, η αλλη πλευρα φερθηκε λαθος. Σιγα μη ριξω εγω τα μουτρα μου!
Τα φιλια μου γιαγιακα μου! :*

gnostosagnostos είπε...

Σιγά σιγά ξεκινάς και εσυ και βάζεις τούβλακια γύρω σου
Μεγαλώνεις Λολα.....

Λόλα είπε...

@γναγ
Εγω λεω να αρχισω να τα βγαζω απο γυρω μου και να αρχισω να τα πεταω σε διαφορα κεφαλια, να τα ανοιξω, μπας και ησυχασω πια...
Βαλτος εισαι και συ, ρε?!

Ανώνυμος είπε...

So, so what, I'm still a rock star
I got my rock moves and I don't need you
And guess what, I'm havin' more fun
And now that we're done I'm gonna show you tonight

I'm alright, I'm just fine and you're a fool
So, so what, I am a rock star
I got my rock moves and I don't want you tonight


Lonely

Λόλα είπε...

@Lonely
Ναι, οκ.. ωραια και καλα ολα αυτα, αλλα βρες μου και καποιον να τα εφαρμοσει, γιατι εγω δεεεν....
Νταξ, προς τα εξω φαινεται οτι τα εφαρμοζω, αλλα τι να το κανεις αν μεσα μου εχω σκασει? :/

Ανώνυμος είπε...

hmmm kai omos ta efarmozeis my dear...einai entelos enas diakoptakos ekei piso sto kefali sou...einai ligo skouriasmenos kai thelei ladaki alla otan leitourgei einai apsogos ;) give it time, kai ena proi, ekei pou odigeis, pou kaneis mpanio, pou tros, pou klaneis...ola einai back to normal...

Lonely

ΦΟΥΛΗ είπε...

περιμένω να δω αποτελέσματά..ευχομαι ότι καλύτερο φιλενάδα

Λόλα είπε...

@Lonely
Ρε, πραγματικα τωρα, ειναι η πρωτη φορα που -ενω εχω φαει τα κομματια μου- εχω σκυλιασει ταυτοχρονα και δεν ριχνω τα μουτρα μου.. Αυτο, μονο και μονο, επειδη η μαλακια εγινε απο την αλλη πλευρα! Μπορει να λυσσαω, αλλα πισω δεν κανω.. αυτο ειναι το μονο σιγουρο..


@Φουλη
Το "καλυτερο" ειναι σχετικο, αλλα τεσπα...
Ολοι μαζι, λοιπον, περιμενουμε..! :Ρ χαχαχα
Φιλια πολλα Κριαρω μου! :*