Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Dear Lola...

Είμαι ο Θανάσης και δεν είμαι καθόλου καλά. Τώρα θα μου πεις "Και εγώ τι σου φταίω?". Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως λοιπόν. Ανακάλυψα εντελώς τυχαία το μπλογκ σου κάποια στιγμή και άρχισα να το παρακολουθώ. Διαβάζοντας τα σχόλια της κάθε ανάρτησης, είδα πως οι φανταστικοί (σλουρπ!) αναγνώστες σου είναι πάντα πρόθυμοι να σου δώσουν μια χείρα βοηθείας. Έτσι σκέφτηκα να σου στείλω το πρόβλημά μου, να το αναρτήσεις, να σχολιάσουν οι φανταστικοί (ξανα-σλουρπ!) αναγνώστες σου, να πάρω και εγώ μια - δυο - τρεις απόψεις και να πράξω αναλόγως. Γι' αυτό το λόγο λοιπόν, σε μερσώ εκ των προτέρων και ελπίζω σε μια δημοσίευση του μέιλ μου, μπας και βρω επιτέλους λύση στο δράμα μου. 

Το πρόβλημα μου είναι γκομενικής φύσεως και είναι το εξής:
Έχω μπλέξει με δύο αδερφές και μάλιστα δίδυμες. Έστω Α και Β. 
Η Α με γουστάρει τρελά. Όλη μέρα μηνύματα με "καρδούλα μου", "άντρα μου", "μωρό μου" και δεν συμμαζεύεται. Εγώ πάλι, ούτε να τη φτύσω. 
Το πρόβλημα μου όμως έγκειται στο ότι εγώ γουστάρω απελπισμένα την αδερφή της, τη Β. (Σημείωση: η Β. έχει γκόμενο, αλλά αυτό ποσώς μας ενδιαφέρει). Η Β. δείχνει να την ενδιαφέρω, αν κρίνω από τη γενικότερη συμπεριφορά της απέναντι μου. Θέλω να "χωθώ", αλλά σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει χαμός, μιας και οι αδερφές δεν έχουν καλή σχέση μεταξύ τους, παρόλο που είναι δίδυμες και υποτίθεται ότι τα δίδυμα είναι πιο δεμένα. 

Το ερώτημα μου είναι : τι κάνω? "Χώνομαι" ή όχι? Και με ποιο τρόπο, ώστε να μην προκληθεί ενδοοικογενειακός πόλεμος μεταξύ των αδερφών? Υπενθυμίζω ότι έχω πάθει τιτανοτεράστιο πατατρακ με τη Β. 

Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις (αν και πιστεύω πως μόνο τέτοιες δίνετε - ξανα-ματα-σλουρπ!), διότι το θέμα μου είναι φλέγον.
Ευχαριστώ πολύ.
Θανάσης


*Ρε τον έρμο το Θανάση τι του' μελλε να πάθει... Εγώ την αποψάρα μου του την είπα, αλλά θέλει να ακούσει τις δικές σας, κυρίως! (Με άλλα λόγια, αφοδευμένη (sic) με έχει :Ρ )
Για πάρτε σειρά και εκθέστε τις εμπεριστατωμένες και πάνω απ' όλα επιστημονικές απόψεις σας πάνω στο θέμα, γιατί το παληκάρι καίγεται λέμεεεεε!
** Θυσία γίνομαι για τους αναγνώστες μου, η ρουφιάνα! :ΡΡΡΡΡΡ

15 προσπάθειες διάσωσης:

Gaurakos είπε...

Φίλε Θανάση.
Μιας και είναι δίδυμες θα κάνεις το εξής.

Θα έχεις την μια στάνταρ την Α που σε θέλει και είναι τρελή για εσένα και θα την βαφτίζεις Β. Έτσι και αλλιώς ίδιες είναι, επομένος καμία διαφορά.

Εναλακτική λύση.

Κάντα πουτάνα και χώσου και όποιον πάρει ο χάρος.

!sweety! είπε...

Μα βρε Θανάση με δίδυμες???
Κοίτα αν όντως είναι μονοζυγωτικές ο Gaurakos έχει δίκιο (εν μέρει) αφού θα βλέπεις την Α και θα λες ότι είναι η Β.

Βέβαια,το γεγονός πως είναι ίδιες εξωτερικά,δεν σημαίνει πως είναι ίδιες και εσωτερικά (με εννοείς πιστεύω).

Αν η Β δεν είχε γκόμενο δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.Είναι που είναι χάλια (όπως λες) η σχέση των αδελφών,ένα πλήγμα ακόμη δεν πειράζει.

Αλλά από τη στιγμή που είναι σε σχέση κλίνω όλο και περισσότερο στο να επιλέξεις την Α.
Αν είναι όπως η Β εξωτερικά και είναι και καλή κοπέλα,σε θέλει κιόλας (αφού σου στέλει τέτοια μηνύματα)...
Ε,τι άλλο θες κι εσύ???

Καμιά φορά είναι προτιμότερο να αγαπάμε αυτό που μας κάνει καλό!
Η Α είναι η ελεύθερη και η Β είναι "πιασμένη".
Η Α σου δείχνει πως σε θέλει περισσότερο από την Β.

Συμπέρασμα???Η Α είναι που (ίσως,μάλλον,πιθανόν) θα σου κάνει μεγαλύτερο καλό!!!

Αυτήν να προτιμήσεις.

P.S.:Γεια σου βρε Λολάκι μου με τις ευαισθησίες σου!!!
Σμουτς κοριτσάρα!!!

astakoulis είπε...

Φίλε Θανάση,
το πρόβλημα έκανε το γύρω των συναδέλφων μου και με κοινή συναίνεση σου προτείνουμε να παρατήσεις και τις 2 αδερφές και να τα φτιάξεις με καμιά φίλη τους. Ή με καμιά άλλη γενικότερα. Τόσα κορίτσια ελεύθερα ξεροσταλιάζουν γύρω σου. Γιααααα άνοιξε τα μάτια σου να δεις άσπρη μέρα!!!

Φιλιά

elena porcupine είπε...

Φίλε Θανάση,
όποια και να διαλέξεις, είσαι καμμένος από χέρι...Πολύ απλά τα πράγματα...

ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ!!!

Χμμμ...Τώρα που το σκέφτομαι πάντως, θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα...Σκέψου να ήθελες τη μαμά τους?

χιχιχι!!!

Φιλιά!!!

ΥΓ.Βρες άλλη...βρες άλλη...βρες άλλη!!!

mahler76 είπε...

Φίλε Θανάση. Ως η φωνή της ηθικής και της πχιότητας έχω να σου πω τα εξής. Κανόνισε παρτούζα σπίτι σου με τις 2 αδερφές και φυσικά τον γκόμενο της Β. Μόνο πάνω στο κρεβάτι μπορεί να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και μόνο με έντονη ανταλλαγή υγρών.

Επίσης αν είσαι καρκίνος του 1ου δεκαημέρου πρόσεχε αυτή την βδομάδα για τυχών εντάσεις στο χώρο εργασίας σου.

Unknown είπε...

Χαχααχ, mahler δεν υπάρχεις! Λοιπόν Θανάση και εγώ σκεφτόμουν αυτό το παράτα τες και τις δύο και ψάξε αλλού την τύχη σου. Νομίζεις χαζή ήταν η Αναστασία;

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

λοιπόν θανάση (από που κι΄ ως που αγαπητός ή φίλος δεν κατάλαβα...) ήρθε η ώρα να πάρεις μια επιστημονική απάντηση

κατ΄ αρχάς πετάς για μουμπάι και ψάχνεις για ένα καλό γκουρού. γίνεσαι τσιράκι του για 30 χρόνια και μετά φεύγεις για θιβέτ. εκεί σε 20 χρονάκια είσαι έτοιμος.
κατόπιν επιστρέφεις και αφού περάσουν 10 - 20 χρονάκια ακόμα, την πέφτεις στην Β. αν δε σου κάτσει, νο προμπλεμ, την πέφτεις στην Α.

αυτά

υ.γ. δγιαβάζαμε με τη Β το γραμματάκι σου και σκάσαμε στα γέλια. μετά ήρθε και η Α και μας δγιάβασε το σχόλιο του μάλερ. κανένα πρόβλημα! κάνε μπάνιο κι΄ έλα. καλού κακού κάνε και μπιντέ...

Ελευθερία είπε...

Ομόφωνα ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ !!!!!!

gnostosagnostos είπε...

Εγω λέω να Πηδηξεις την μάνα τους ...

Ανώνυμος είπε...

...kai ti theia tous...

Lonely

Ανώνυμος είπε...

paidia egw eimai o perivohtos 8anashs(apetuxe san pseudonumo....8a protimousa to mitsos...sorry lola alla 3erw pws m'agapas)h8ela na pw oti oi didumes DEN moiazoun ka8olou meta3u tous ...apla gennh8hkan thn idia mera oi kopeles....alliws 8a i3era kai egw ti na kanw.....mahler 76 to mono pou me xalase htan auto pou eipes gia ton gomeno ths B....kata ta alla kalws....kante loipon twra mia akoma prospa8eia diaswshs.....please...

ΦΟΥΛΗ είπε...

Σόδομα και Γόμορρα τι ακούς βρε Θανάση... περίμενες ότι θα έβρισκες λύση μέσα εδώ; μήπως να τα έφτιαχνες με τη φίλη τους; καλά ξεμπερδέματα!!

Ανώνυμος είπε...

εφοσον οι δυο τους δν εχουν καλες σχεσεις κ εσυ φτυσεις αυτη που σε θελει πολυ κ πας με την αλλη,δε χρειαζεται να εισαι ιδιοφυια για να καταλαβεις οτι οι σχεσεις τους θα χειροτερεψουν.ο μονος τροπος να μη δημιουργηθει ενταση ειναι να μη μαθει η αλλη τπτ.αυτο βεβαια δε θα ηταν σωστο κ επισης δε θα μπορουσε να κρατησει για πολυ.παντως μπραβο που εισαι γαλουχημενος με τις αξιες της οικογενειας κ δε θελεις να χαλασεις τη σχεση δυο αδερφων.ευγε νεε μου.

Ανώνυμος είπε...

@gnostos agnostos,
ήμουν έτοιμη να γράψω αυτό που έγραψες...χαχαχαχα


@Θανάσης,
αν όχι την μάνα τους καμια ξαδέρφη ξέμπαρκη!!


@Λόλα,
δίδυμους γνώρισες μαρή και μας το φέρνεις απ'εξω απ'εξω;

Λόλα είπε...

@the_man
Καλωσηρθες! :)


@Coula
Χαχα!
Αι μαρη...δεν κανω τετοια εγω.
Ποια νομιζεις οτι ειμαι? Η Ελλη στο "Να με προσεχεις"? http://www.youtube.com/watch?v=HX1j-1_78TU
(νταξ αυτοι ηταν ετεροθαλη αδερφια, αλλα το μπερδεμα θα ηταν ιδιο)

Εδω μονη μου ειμαι και γινεται της μουρλης το πανηγυρι, δεν θελω κ αλλα ντραβαλα! :Ρ