Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Νηνεμία

Ηρέμησα. Ησυχία, τάξη και ασφάλεια.
Τα νεύρα ξε-τσίτωσαν. Η αρχή έγινε όταν μίλησα με κάποιον συγκεκριμένο. Αν και δεν θα έπρεπε να (τον αφήνω να) μου επηρεάζει τόσο την ψυχολογία, εν τούτοις κρατάμε το θετικό επακόλουθο του πράγματος που είναι η ηρεμία μου. Δεν ξέρω αν το γεγονός αυτό έδρασε καταλυτικά ή αν απλά ήταν μια σύμπτωση. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει! ;)

Από εκεί και πέρα, το μόνο που με απασχολεί σοβαρά αυτή τη στιγμή είναι η καλοπέρασή μου και οι διακοπές μου. Μπορεί τις δυο βδομάδες της άδειας μου να μείνω στο νησί και να μην πάω κάπου εκτός (όπως αρχικά σχεδίαζα), αλλά περιμένω καλή παρέα και πιστεύω πως θα περάσουμε καλά, κάνοντας τους τουρίστες στην πόλη. Όχι που θα κάτσω να σκάσω! :Ρ
Εντάξει, έχω και μια μικρή ανησυχία για το επαγγελματικό μου μέλλον, αλλά λέω να το αφήσω κατά μέρος προς το παρόν. Ήδη έχω κάνει κάποιες κινήσεις που έπρεπε, τώρα απλά περιμένω. Είναι και θέμα τύχης, βέβαια. :)

Όσον αφορά τα "μέσα" μου ακόμα αμφιταλαντεύομαι (ναι, ακόμα, το ομολογώ!), αλλά το πλάτος της ταλάντωσης έχει αρχίσει να φθίνει σιγά σιγά, έδω και λίγο καιρό. Πλέον δεν ξέρω ποιο από τα δύο άκρα θέλω. Ξέρω καλά όμως πως προσεγγίζοντας το σημείο μηδέν, το σημείο ηρεμίας του εσωτερικού μου εκκρεμούς, ηρεμώ κι εγώ. Για να είμαι ειλικρινής, μ'αρέσει το σημείο μηδέν.  Ηρεμείς, αδειάζεις το μυαλό σου από όλα και απλά ζεις το τώρα "ως έχει" χωρίς να σκέφτεσαι μελλοντικά. Είσαι εδώ και τώρα. Δεν υπάρχει πριν και μετά. Όλα είναι στο παρόν.

Πλέον απλά αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να υποκινώ και χωρίς να εκβιάζω τις καταστάσεις. Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει. Κουράστηκα να σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα και όλες τις πιθανές εξελίξεις. Και τόσο καιρό που το κούραζα το θέμα, τι κατάλαβα? Θα σου πω εγώ τι κατάλαβα: έφαγα ένα χρόνο από τη ζωή μου να αναρωτιέμαι πώς, τι και γιατί, για να καταλήξω στο πουθενά. Αυτά τελείωσαν. Τέρμα, φινίτο, πάπαλα. Άλλωστε, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, κάποιος εκεί πάνω στον ουρανό πεθαίνει στο γέλιο. :Ρ

Το τριήμερο που έρχεται (ή μήπως ήρθε? :Ρ) θα είναι μια μίνι πρόβα των διακοπών μου. Ελπίζω να περάσω καλά και να χαλαρώσω ακόμα πιο πολύ.. Να γίνω ένα με την άμμο, ρε παιδί μου, να λιώσω στην παραλία. :Ρ Εύχομαι το ίδιο και για σας. :D






Σας αφήνω με ένα κομμάτι που το έχω "λιώσει" στο repeat τις τελευταίες μέρες.
Καλά να περάσετε! :)))))

House Twins ft Elle - Never

10 προσπάθειες διάσωσης:

gnostosagnostos είπε...

Θα αφήνεις πάντα τον χρόνο να σου δείχνει τον δρόμο
σε καληνυχτω...

Λόλα είπε...

@γναγ
Σ' αγαπω.. στο' χω πει? :))))

*"Καληνυχτα"? Στις 7.20 το πρωι? Μα τι σας κανουνε? Ο_Ο

Gaurakos είπε...

Όταν κάποιος σε ηρεμεί καλό είναι να του επιτρέπεις να συνεχίσει να το κάνει, όποτε το έχεις ανάγκη. Άσε τους κουτοεγωισμούς. Το ό,τι δεν πρέπει να τον αφήνεις να σου επηρεάζει την ψυχολογία.

Είσαι πολύ νέα για να κάτσεις να σκάσεις και σύνέχισε να κάνεις σχέδια και κυρίως όνειρα. Δεν υπάρχει ζωή χωρίς αυτά. Ασχέτως αποτελέσματος...

...Και σε Αυτό που λέει ο Γνωστός (σοβαρά τώρα), ναι μέν...αλλά, ρε γναγν...

Καλό τριήμερο...:-)

Περσέας είπε...

καλά να περνάς ακόμα και αν δεν πάνε όπως ακριβώς όπως τα σχεδίαζες(αμάν εσείς οι γυναίκες ;) )
να σου πω έχει χώρο το καζάνι να πέσω και εγώ χαχαχα

Λόλα είπε...

@Gaurakos
Εχμ.. Γαυρε μου, ο συγκεκριμενος δεν "κανει" για πολλα πολλα. Ειναι για ενα πραγμα προορισμενος και καλα θα κανει να περιοριστει σε αυτο. Δεν ειναι θεμα εγωισμου, ειναι θεμα αυτοπροστασιας και αυτοαμυνας. ;)
Αυτα!
Καλο τριημερο γλυκε μου! :)))
(*τι εγινε και σοβαρεψες ετσι ξαφνικα? :Ο :Ρ )



@Περσεας
Αυτο προσπαθω να κανω πλεον. Να συμβαδιζω με τη ροη των πραγματων.
Οσο για το καζανι, ελα! Μολις αδειασε μια θεση και σου την κραταω! :Ρ
χαχαχαχα!
Καλο τριημερο! :))))

Ανώνυμος είπε...

Λιωσιμο στη παραλια....το συνιστω...
ολα τα αλλα προς το παρον χεστα

φιλια

next_day είπε...

Αυτή η ηρεμία που λές είναι τόσο μα τόσο σημαντική!
Ελπίζω τώρα που πέρασε το 3ήμερο, να έχεις επιτύχει τον στόχο σου και να έλιωσες και να συνεχίζεις να λιώνεις στον ήλιο... τα υπόλοιπα άστα για πιο μετά!!

Φιλί Διαμαντένιο!

ΦΟΥΛΗ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΦΟΥΛΗ είπε...

Λιώνουμε,λιώνουμε; τι, μου έγινες Ναόμι; μη χ@@ω!!!
φιλιά να περνάς καλά!!

Λόλα είπε...

@Coula
Χεσμενα τα εχω! χαχαχα!
Φιλια Κουλιτονι μου!


@next_day
Το τριημερο ηταν υπεροχο, ηθελα να μεινω εκει για παντα! Ειχαμε βεβαια και τα απροοπτα μας, αλλα ολα καλα! ;)
Φιλια πολλα γλυκεια μου!


@Φουλη
Κατι κανουμε... σαν παιδια κ μεις! :Ρ
Ρε συ, για να γινω σαν την Ναομι πρεπει να μπω στο φουρνο με πατατες :Ρ αλλιως δεν!
Μακια πολλα! ;)