Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ήρθε και το "του χρόνου"!!!

Εχμ... ναι...
Αυτή είναι η πρώτη ανάρτηση για το 2011. Τώρα δηλαδή υποτίθεται ότι πρέπει να γράψω τι?
Δε γαμιέται... θα γράψω ό,τι μου έρχεται!! :Ρ 
(Έχω και έναν παλιοπονοκέφαλο αυτή τη στιγμή... κοντεύει να μου πεταχτεί το αριστερό μάτι στην οθόνη. Οπότε δεν πρέπει να ζορίζομαι για να σκέφτομαι! :Ρ)

Καταρχήν, να πω Καλή Χρονιά σε όλους σας!!! (τα περί υγείας, ευτυχίας κτλ, τα παραλείπω γιατί τα είπα στην προηγούμενη ανάρτηση). Ελπίζω να σας μπήκε καλά!!! ;)
Κατα δεύτερον, να πω Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα σε όλους τους εορτάζοντες των ημερών, με πρώτο (και τελευταίο μάλλον, αφού δεν ξέρω αν γιόρταζε κανείς άλλος αυτές τις μέρες) το Γαυράκο ! Χρόνια πολλά καλέ μου και όοοοοο,τι επιθυμείς!! :) (Άργησα λίγο, αλλά η γιορτή κρατάει -λένε- 40 μέρες...ή όχι?)

Από εκεί και πέρα, θα σας πω τι έκανα αυτές τις πρώτες μέρες του 2011. Όπως σας είχα πει, πήγα στο πατρικό μου για την Πρωτοχρονιά. Ταξίδευα την παραμονή αξημέρωτα και έφτασα σπίτι μου το μεσημέρι. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, κάπου στις 11 το βράδυ κουτούλαγα από τη νύστα, διότι με 9 ώρες ταξίδι και σερί αυπνία από την προηγούμενη, πως να αντέξει αυτός ο έρμος ο οργανισμός? Κάπου εκεί με έπιασε το παραλήρημα τύπου "Αφήστε με να πάω να κοιμηθώ, ο χρόνος έχει ήδη αλλάξει στην Αυστραλία", αλλά έκανα την καρδιά μου πέτρα και περίμενα ως τις 12.
Οι υπόλοιπες μέρες κυλήσανε όπως και κάθε χρόνο: ήρεμα και οικογενειακά και βαρετά. Α!! Κέρδισα και το φλουρί. Τώρα θα μου πεις, πώς να μην το κερδίσεις? Αφού κόντεψα να φάω μια βασιλόπιτα μόνη μου! (Δεν θέλω σχόλια επί τούτου! Δεν πήρα ούτε γραμμάριο στις γιορτές!) Ελπίζω αυτό να έχει και πρακτική σημασία, εκτός από την στιγμιαία χαρά που σου δίνει! Άντε μπας και ξεκουνήσουμε καμιά φορά (σε όλα τα επίπεδα) γιατί σαν πολύ να βαλτώσαμε τον τελευταίο καιρό (=χρόνια)!

Αφού τελείωσε το "σύντομο διαφημιστικό διάλλειμα" στο πατρικό, γύρισα πίσω μετά από 13 ώρες ταξίδι (σας έχω πει ότι μισώ τα καράβια?). Την επομένη πήγα στη δουλειά και όλα άρχισαν σιγά σιγά να μπαίνουν σε μια τάξη και να βρίσκουν τον παλιό τους ρυθμό. 
Και εκεί λοιπόν, που όλα πήγαιναν ωραία και καλά όπως πάντα(?), έρχεται μια είδηση να μου προκαλέσει Σοκ και Δέος!! Ναι, ναι... έτσι όπως το ακούτε! Ήταν κάτι το αναπάντεχο και ξαφνικό. Αλλά ήταν από τα ευχάριστα αναπάντεχα! Καλά μιλάμε, από τη στιγμή που το έμαθα, έχω χεστεί από τη χαρά μου! Κάθε φορά που το σκέφτομαι, έχω ένα ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα μούτρα μου!!! Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα το μάθετε! Το θέμα είναι ότι εδώ και κάμποσες μέρες είμαι πολύ (χαζο)χαρούμενη!!!



Αν υποψιαστώ πως το φλουρί και το ευχάριστο νέο είναι οιωνοί για την εξέλιξη της υπόλοιπης χρονιάς, τότε θα πάμε καλάαααα!!! ;)
Αυτά μέχρι στιγμής τα νέα... Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...
Άντε βρε μούρες, γιατί μου λείψατε!!! :)

12 προσπάθειες διάσωσης:

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Άντε βρε...καλή χρονιά και στα δικά μας οι ελεύθερες!

Μια χαρά θα σου πάει το 11, μην ανησυχε΄ςι. Τη μάζεψα όλη την γκαντεμιά εγώ. Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι!

Λόλα είπε...

Γαμαει μου και Δερνει μου

Καλη Χρονιαααααα!!
Ελα να σου πω: δεν θελω τετοια...και να την εχεις μαζεψει (τη γκαντεμια) θα βοηθησουμε ολοι μαζι να τη διωξουμε! Γι αυτο ειμαστε εμεις εδω βρε!! ;)

Μαρ'συ... τι "στα δικα μας οι ελευθερες"?? Δεν παντρευεται κανεις μαρη!!

Φιλακια κοριτσαρα μου! :)

Athens Girl είπε...

Καλή χρόνια νάχουμε
Και να σκάσουν από τη ζήλια τους
Οι γρουσούζηδες, οι γκαντέμηδες, οι μίζεροι
Κι όλοι όσοι μας γλωσσότρωνε

!sweety! είπε...

Goodmorning!!!!Καλή χρονιά να έχεις!!!Αφού έτυχες και το φλουρί μην ανησυχείς για τίποτα...μια χαρά θα σου πάει το 2011!!!!
Να είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη βδομάδα!
Σμουτς!:)

elena porcupine είπε...

Καλη χρονιά και δεν το ξαναλέω γιατί τις σκυλοβαρέθηκα τις ευχές τόσες μέρες!!! :-)

Κι εμένα καλά μου μπήκε με συνάχι και παιχνίδι...Να μην αργήσεις να μας πεις τα ευχάριστα, γιατί θα σκάσω από περιέργεια και κάνω μεγάλο σαματά, όταν σκάω...Καλά????

Φιλιά!!!

ΦΟΥΛΗ είπε...

Ναι βρε και εμένα μου έπεσε το φλουρί! θα δούμε τι θα κάτσει, και που, χαχα
Να μπεις ξέρεις που, χάθηκες, να μου πεις,ελλλλλλαα έχουμε να τα πούμε από πέρυσι...
Φιλιά κούκλα...

Ανώνυμος είπε...

Αν σου ετυχε το φλουρι, μην εισαι και πολυ σιγουρη πως θα ευτυχησεις το 11

Μαρη τι μας αφηνεις με υπονοιες....πες το καλο που εμαθες να χαρουμε κι εμεις λιγο;

gnostosagnostos είπε...

οριστε....να δωτο 11 να παντρευεστε εσυ και η γαμαει και το 12 να περιμενω με σιγουρια την συντελια του κοσμου

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Καλά ρε Γναγ είμαι εγώ γυναίκα να με χαίρετε μόνο ένας άντρας; Τσάμπα περιμένεις τη συντέλια...

astakoulis είπε...

Την έκοψες στα 4 την πίτα; Έφαγες το κομμάτι του σπιτιού, του Χριστού και του ζητιάνου και ήσουν η μοναδική καλεσμένη;? :P
Εγώ πάντως έχω μια υπόνοια ότι το 2011 θα είναι πολύ καλή χρονιά, αλήθεια λέω!!

gnostosagnostos είπε...

@gamaei ελα μου ντε το ξεχασα....εσυ στα ομαδικα .....αγαπας:p

Γαμάει και Δέρνει είπε...

Έχω πάψει να αγαπάω βλάκα! Μόνο πηδάω!