Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Διαπιστώσεις....



Ok... το παραδέχομαι... έχω τεμπελιάσει και το blog το έχω παρατήσει στο έλεος του Ιντερνετικού θεού (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα).
Μπορεί να παρακολουθώ τα blog όλων σας ανεξαιρέτως και ανελλιπώς, αλλά το δικό μου το πέταξα σε μια γωνιά. Έχω τόσα πράγματα να γράψω, αλλά δεν το κάνω για τον εξής (ηλίθιο) λόγο: βαριέμαι τη δακτυλογράφηση (και γράφω και γρήγορα, τρομάρα μου! ) Μιλάμε για πολλή βαρεμάρα όμως!
Εν πάσει περιπτώσει, επειδή η ανάρτηση είναι ούτως ή άλλως ότι να'ναι, θα αναφερθώ σε κάποια πράγματα τα οποία έχω διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό. Πάμε να δούμε? (η σειρά είναι εντελώς τυχαία)

  • Όλοι μόλις τελειώσουν τις διακοπές τους λένε "Καλό χειμώνα". Κάτσε ρε φίλε, εσύ τις έκανες, εμένα με ρωτάς που έχω άδεια το Σεπτέμβρη? Και επιπλέον, άμα ακούω αυτή την ευχή όσο ακόμα φοράμε κοντομάνικα, με πιάνει αμόκ! ΔΕΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!


  • Οι άντρες είναι άντρες.. no matter what. Tι είπα τώρα ε? Να εξηγηθώ: ένας άντρας στη θέα ενός γυναικείου κορμιού γενικά και συγκεκριμένων σημείων ειδικά, ξεχνάει τα πάντα: συγγένειες, φιλίες κτλ. Αυτόματα, πέφτει ο διακόπτης που γράφει "Λογική" και ανάβει αυτός που γράφει "Ένστικτο", οπότε καταλαβαίνεις την ακολουθία των σκέψεων μέσα στο κεφάλι του (σε ποιο από τα δυο, θα σε γελάσω και δεν το θέλω).
  • Η αγάπη απέχει τόσο πολύ, αλλά και τόσο λίγο από το μίσος, την αηδία, την αποξένωση. Είναι πολύ λυπηρό. No further comments on this. 


  • Τι κακό είναι αυτό με μερικές γυναίκες, που όταν παντρεύεται μια φίλη τους, αρχίζουν να θέλουν κι αυτές γάμους, κουφέτα, τούλια και δεν συμμαζεύεται? Δεν μιλάω για μένα... εγώ έχω χρόνια ακόμα... ;)


  • Ακόμα και σήμερα, κάποιες παντρεύονται με γνώμονα το συμφέρον, τα χρήματα, το βόλεμα. For God's sake, πού πήγαν τα συναισθήματα?

  • Μερικοί άντρες την πέφτουν με τόσο ηλίθιο, γλοιώδη και γελοίο τρόπο, που ενώ συνεχίζεις να τους δουλεύεις μέσα στα μούτρα τους, αυτοί συνεχίζουν... Hellooooooo, you are pathetic! 


  • Με τους άντρες τα πάω καλύτερα στις διαπροσωπικές μου σχέσεις, από ότι με τις γυναίκες. (καλά... αυτό δεν είναι καινούριο, απλά είπα να το χώσω κι αυτό μέσα στη λίστα).


  • Μερικές φορές όλα πάνε πολύ καλά σε γενικές γραμμές, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιο μελανό σημείο να σε βάζει σε σκέψεις για τη μελλοντική εξέλιξή τους.


  • Οι γονείς θα είναι για πάντα γονείς, όσο και να μεγαλώνουμε. Δεν μπορώ άλλο να μου φέρονται λές και είμαι 10 χρονών! Έλεος! Μεγάλωσα επιτέλους (σνιφ!) καταλάβετέ το!!


  • Μερικές φορές πραγματικά απορώ με τον ίδιο μου τον εαυτό και με τις σκέψεις που κάνει! Κοπελιά, συγκεντρώσου λέμε!

  • Αν είσαι καλός και σωστός στη δουλειά σου, ο προϊστάμενος δεν σου χαλάει χατήρι. :D

  • Τα brazilian κατέκλυσαν και φέτος τις παραλίες, όπως επίσης και η κυτταρίτιδα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πόνεσε για ώρες τα μάτια μας. Ρε κοπελιά μπορεί να είσαι αδύνατη, αλλά εφόσον ο κώλος σου είναι σαν να τον πέρασαν με τσάπα, τι μου φοράς το brazilian δηλαδή? Να δείξεις τι? (Παρεπιπτόντως, φέτος είδα έναν θεϊκό κώλο, εννοείται πως δεν άνηκε σε Ελληνίδα, ο οποίος ήταν βαλμένος σε ένα άσπρο μπικίνι, αλλά όχι brazilian. Άπειρη μετριοφροσύνη η κοπελιά. Άπειρα respect στον κώλο της! :Ρ ) 

  • (Σχετικό με το προηγούμενο) Φέτος ανακάλυψα πως υπάρχει θεός τελικά: αν είσαι αδύνατη ή θα έχεις άπειρη κυτταρίτιδα ή θα είσαι κακάσχημη. Αν είσαι κανονική ή λίγο πιο γεμάτη (λίγο είπα, όχι δίφυλλη ντουλάπα), ή θα είσαι όμορφη ή (μπορεί να) έχεις ελάχιστη κυτταρίτιδα. Εντάξει, δεν λέω πως αυτό είναι κανόνας, αλλά είδα πολλά παραδείγματα εκεί έξω.. Εννοείται πως υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί, αλλά κάπου κατάλαβα ότι κανείς τελικά δεν είναι τέλειος. :Ρ (Έεεεεελα! )

  • Στις παραλίες κυκλοφορούν πολλά βόδια (και δεν εννοώ λόγω μεγέθους). Άλλος περπατάει και εκσφενδονίζει την άμμο σε ακτίνα 5 χιλιομέτρων, άλλος βουτάει και σηκώνει τσουνάμι, άλλος σβήνει τις γόπες στην άμμο και τις παρατάει εκεί (άμα στη βάλω στον κώλο, θα φταίω?), άλλος "ξεχνάει" τα σκουπίδια του στην παραλία και πάει λέγοντας.

  • Μερικοί ξενοδόχοι είναι εντελώς gtp και χάρη σ' αυτά τα "διαμάντια", παίρνει η μπάλα και τους υπόλοιπους. Μπράβο μαλάκες... συνεχίστε έτσι και ύστερα θα αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε κόσμο. Χάπατα! Ευτυχώς υπάρχουν και οι πραγματικοί επαγγελματίες.

  • Τελικά, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, όσο και να προσπαθούν να δείξουν το αντίθετο.

  • Το ένστικτό μου, δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι αλάνθαστο όταν γνωρίζω καινούριους ανθρώπους (στο 99% των περιπτώσεων).

Η λίστα θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο μεγάλη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται κάτι άλλο. Ελπίζω μόλις αρχίσει να χειμωνιάζει για τα καλά και κλειστώ στο σπίτι, να φροντίζω περισσότερο το blog-ακι μου, που το έχω παραμελήσει τόσο (η μουλάρα!). 

Αααα... να μην ξεχάσω να καλωσορίσω τους νέους αναγνώστες μου, που διαβάζουν τούτο εδώ το blog. Βρε σεις, δεν ξέρατε, δεν ρωτούσατε? Μια φορά στα χίλια χρόνια κάνω ανάρτηση!! :Ρ :Ρ

Με τούτα και με κείνα, πάλι ξημερώθηκα. Πάω για ύπνο! 
Καληνύχταααααααα.... (ή μήπως καλημέρα?) :)

9 προσπάθειες διάσωσης:

Gaurakos είπε...

Μην σκας για το πότε θα κάνεις ανάρτηση. Όποτε σου την δώσει κάνεις.
Ελεος δηλαδή.

Καλά πάλι το νυχτοφύλακα έκανες;

Όχι ότι εγώ πάω πίσω.

Καλημέρες. :-)

elena porcupine είπε...

Καλημέρα!Καινούρια από τα μέρη σου, μια διαπίστωση έκανα κι εγώ!!!
Πού να μην βαριόσουν δηλαδή!!!!χιχιχι!
Ακόμα θα διάβαζα;

mahler76 είπε...

μα γιατί συνδυάζετε όλοι το καλό Χειμώνα με το τέλος των διακοπών? Μπορείς μια χαρά και Σεπτεμβριάτικο και ακόμα παραπέρα να πάς διακοπές οπότε μην σε χαλάει το καλό Χειμώνα :)

gnostosagnostos είπε...

με την σειρα μου θα πω......
ρε μαγκες....τι μου φορατε στις παραλιες μαγιο αλλα σλιπ???
οκ..θες να δειξεις το μεγαλο οργανο σου,αλλα ελεος!
αποκρουστικο θεαμα,οπως το στριγκ μιας χοντρης που κανει τοπλες,με τα βυζια να εχουν πεσει στην αμμο...

ΦΟΥΛΗ είπε...

μια χαρά τα είπες όλα !!αλλά αυτό το καλό χειμώνα, δε λέω και εγώ να το φάω
όχι αρνούμαι να το πιστέψω, έχει και ο Σεπτέμβρης πολλές καλές μέρες....
φιλιά σου...

Λόλα είπε...

@ Gaurakos
Εννοειται καλε μου... απλα δεν μου αρεσει που το εχω παρατησει ετσι το "πνευματικο μου παιδι" :Ρ
Εννοειται πως κανω το νυχτοφυλακα!! :Ρ
Ποιος θα φυλαει τα μπλογκια μας, αλλιως? :Ρ
Τα φιλια μου! :)


@porcupine
Βρε καλως τη ζουζουνα! Καλως σε βρηκα κοριτσι μου!
Βασικα, δεν ειχα σκοπο να γραψω πολλα, αλλα εγω απαξ και αρχισω, με δυσκολια σταματαω...
(Περναω που και που απο το μπλογκι σου, να ξερεις!:Ρ)
Φιλια!!



@mahler79
Καλωσηρθες κι εσυ αγορακι!
Ναι οκ... συμφωνω με οσα λες, αλλα και μονο στο ακουσμα παθαινω αναφυλαξια. Ειναι αντανακλαστικο, σαν το κλεισιμο των ματιων κατα το φταρνισμα... δεν φταιω εγω! :Ρ


@γνωστος
Μωρο μου, απο σενα δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο! :Ρ
Αυτο πως μου ξεφυγε?? Εχεις χιλια δικια, λεμε! :)
Φιλια στα μουτρα! :Ρ


@Φουλη
Αντε ρε Φουλακι... πες τα βρε κοριτσι μου... γιατι μου τα' χουνε κανει ζεπελιν με αυτη τη γαμω-ευχη (εξισου μισω το "και στα δικα σου", αφριζω λεμε οταν το ακουω)
Αντε να περασουμε καλα και το Σεπτεμβρη!
Μακια!

Gaurakos είπε...

Σε αυτό το Blog υπάρχει μια νεα ανάρτηση που φέρει τον τίτλο OK

Που είναι οεο; Δεν διασώθηκε;

Я верю в Сталина είπε...

Έγινα κι εγώ ήρωας της Λόλας!

Πού είναι η άλλη ανάρτηση; οεο, που λέει κι ο γαυράκος;

Я верю в Сталина είπε...

Καλημέρα είπα;